[Opgelost] Performanceproblemen Boekhoud Gemak

Tuesday 01 December 2020


Update 03-12-2020 16:45 - Na de aanpassingen van gisterenavond zijn er geen algemene performanceproblemen meer geconstateerd en hebben we hierover geen nieuwe meldingen meer ontvangen. Uiteraard blijven wij de performance monitoren en indien nodig zullen we de omgeving blijven optimaliseren. Onze excuses voor het ongemak.

-----

Update 03-12-2020 08:00 – Gisterenavond zijn er aanpassingen op de omgeving doorgevoerd ter verbetering van de performance van de Boekhoud Gemak.

-----

Update 02-12-2020 14:30 - Helaas ervaren bepaalde gebruikers nog performance problemen met Boekhoud Gemak. Uit de monitoring van de omgeving en applicatie zijn bevindingen naar voren gekomen en wordt momenteel een oplossing voorbereid.

Vanavond om 20.00 uur zal er een aanpassing in de omgeving worden doorgevoerd. Dit zal naar verwachting 30 minuten in beslag nemen. Tijdens deze aanpassingen is de volledige online omgeving niet bereikbaar.

Op donderdag 3 december om 12.00 uur en om 20.00 uur worden er (onder voorbehoud) ook aanpassingen aan de omgeving doorgevoerd, indien dit noodzakelijk blijkt te zijn. Op deze momenten zal de omgeving tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak

-----

Update 01-12-2020 15:30 Er is een eerste aanpassing in de omgeving doorgevoerd die het inloggen heeft versneld. Wij werken nog aan een volgende aanpassing om de performance te verbeteren.

-----

Helaas ervaren we momenteel performance problemen in Boekhoud Gemak, waardoor het inloggen en werken in de applicatie traag is en/of foutmeldingen veroorzaakt. Wij werken met spoed aan een oplossing voor dit probleem. Excuses voor het ongemak.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.