Donderdagavond 31 januari 2019; installatie nieuwe versie Unit4 Multivers Online

donderdag 31 januari 2019


Donderdagavond 31 januari 2019 zal de Online omgeving worden voorzien van versie 10.10.0.3. In deze release zijn een tweetal belangrijke aanpassingen opgenomen, te weten:

1. Aanpassing ten behoeve van de Btw- en ICP aangifte voor boekjaar 2019
Om aangiftes over periodes die vallen in boekjaar 2019 naar de Belastingdienst te kunnen verzenden is ook een update van de Unit4 Digipoort omgevingen noodzakelijk. Voor Unit4 Digipoort SAAS staat deze update gepland op 4 februari. Voor gebruikers van het Unit4 Verzamelcertificaat zal het vanaf 6 februari mogelijk zijn om aangiftes over periodes die vallen in 2019 te verzenden.

2. Wijziging in het SEPA betaalbestand ten behoeve van ABN AMRO
ABN AMRO voert per 4 februari een wijziging door in haar systemen ten aanzien van de SEPA betaalbestanden. Indien klanten gebruik maken van de functionaliteit betaalbaarstelling in Unit4 Multivers (Accounting) en bankieren bij ABN AMRO dan is een update naar de nieuwe release 10.10.0.3 noodzakelijk. Hierin zijn de benodigde wijzigingen opgenomen.

Indien klanten werken met Unit4 Multivers (Accounting) Online bij Unit4, dan hoeven zij geen actie te ondernemen. De nieuwe release 10.10.0.3 wordt op donderdagavond geïnstalleerd. De installatie wordt gefaseerd over de servers uitgerold, waardoor de applicatie beschikbaar blijft om in te werken.

Indien klanten nog offline werken, dan kunnen zij de nieuwe release vanaf vrijdag downloaden vanaf Selfservice.

Voor Unit4 Multivers Web en de Unit4 Multivers Management Monitor zullen de benodigde wijzigingen voor ABN AMRO ook per 31 januari worden doorgevoerd. Meer informatie over Multivers Web is terug te vinden op het communicatieportaal.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.