Hoe maak ik een nieuw boekjaar aan en/of hoe voer ik een jaarwissel uit

dinsdag 15 januari 2019


Nu 2019 is aangebroken, heeft u dit boekjaar nodig in uw administratie, om er de gegevens juist te kunnen boeken. Daarnaast wilt u uw openstaande posten ook in 2019 zichtbaar hebben, om te kunnen afboeken en inzicht te hebben in uw huidige financiele situatie. Alles waar u rekening mee dient te houden, en uitleg hoe u de jaarwissel kunt uitvoeren, staat beschreven in dit document:

Aanmaken nieuw boekjaar / uitvoeren jaarwissel (doorboeken cijfers 2018 naar 2019)

Heeft u alsnog een vraag, die niet per direct beantwoord hoeft te worden, dan kunt u ook een incident registreren via ons klantportaal. In uw Internetbrowser kunt u instellen (wordt veelal gevraagd door uw browser), om uw inloggegevens te bewaren. U kunt de status van uw geregistreerde vraag/incident inzien via deze weg en als het incident is afgesloten door Unit4 Multivers Support, wordt u middels een e-mail op de hoogte gebracht, waarin ook de oplossing staat genoteerd.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.