BTW wijziging laag tarief - updates Unit4 Multivers (Accounting) en API

woensdag 12 december 2018


Om het voor onze gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken komen er op 13 december diverse nieuwe releases van onze producten beschikbaar:

Unit4 Multivers/Accounting 10.10 (online en offline)

Unit4 Multivers Management Monitor update
Unit4 Multivers Web update
API 1.9.x updates en 1.10 release

Wij hebben een document opgesteld waarin de gevolgen voor de diverse producten zijn beschreven en wat gebruikers dienen te doen indien zij wel of juist niet op een nieuwe versie overstappen.

De Btw wijzigingen zullen in de API versies 1.9.x worden teruggepatcht. Dit betekent dat er mogelijk zeer beperkt wijzigingen aan de gekoppelde applicatie nodig zijn. Voor koppelingen die werken op basis van UBC of versies van de API ouder dan 1.9.x gelden een paar specifieke voorwaarden.

Wij adviseren u dit document aandachtig door te nemen. U kunt het document hieronder downloaden:

BTW wijziging laag tarief 2019

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.