Openen Unit4 Multivers/Accounting Online na update macOS

woensdag 19 september 2018


Door een update van macOS kunt u problemen krijgen met het openen van Unit4 Multivers of Accounting Online op een Mac. Dit is op te lossen door de bestandsassociatie tussen enerzijds het .aspx bestand en anderszijds de Citrix Receiver opnieuw in te stellen.

Om het probleem op te lossen, doet u het volgende:

• Open Finder
• Navigeer naar het bestand (.aspx)
• Klik met een secundaire klik ("rechtermuisknop") op het bestand
• Selecteer in het contextmenu de optie 'Toon info'
• Zoek in het geopende venster naar de optie 'Open met' en klik op het driehoekje, waardoor een drop-down menu verschijnt.
• Selecteer hier de applicatie "Citrix Receiver". Zodra deze is geselecteerd klikt u op de optie 'Wijzig alles', bevestigt u de aanpassing en sluit u het infovenster.

Mocht u problemen ondervinden met deze instellingen, raadpleeg dan uw systeembeheerder of de ondersteuningspagina's van Apple.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.