Vervanging beveiligingscertificaat: update uw Citrix Client

donderdag 15 september 2016


Op donderdag 6 oktober 2016 zullen de huidige beveiligingscertificaten in de Unit4 Multivers (Accounting) Online en Venice Online omgeving worden vervangen door nieuwe certificaten.  Oude versies van de Citrix Client, het programma dat u gebruikt om een verbinding tot stand te brengen, werken niet meer met de nieuwe certificaten.

Als u nog gebruik maakt van een oude versie van de Citrix Client, dan moet u de Citrix Client updaten, om gebruik te kunnen blijven maken van uw online boekhoudpakket.

U kunt de nieuwe Citrix Client downloaden vanaf onze site via deze link. Klik op het icoon van uw besturingssysteem om de download te starten. Windows gebruikers kunnen ook gebruik maken van de ‘Diagnostics Tool’ van onze hostingpartij Aspex. U kunt deze hier downloaden.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.