Donderdagavond 23 juni 2016 - Online omgeving voorzien van versie 10.8.2

woensdag 22 juni 2016


Op donderdagavond 23 juni 2016, zal de Online omgeving van Unit4, voorzien worden van Unit4 Multivers (Accounting) versie 10.8.2.

De applicatie zal deze avond vanaf 18.00uur niet meer te gebruiken zijn, vrijdagochtend 24 juni 2016 kunt u vanaf 07.00uur weer inloggen. Onze excuses voor het ongemak.

In deze release zijn diverse productverbeteringen toegevoegd die voort zijn gekomen uit wensen van bestaande klanten.
 
De 10.8.2 is vooral een versie bestemd voor u als bestaande gebruiker. Er is geluisterd naar de gebruikerservaringen en vanuit die gedachte heeft deze versie vorm gekregen. Er zijn veel changes opgelost, waaraan ruim 200 incidenten gekoppeld zijn. Naast de gemelde changes, zijn ook meer dan 25 wensen/suggesties opgenomen in deze versie.

Ook zijn vele aanpassingen doorgevoerd in Unit4 Multivers die het mogelijk maken om u als gebruiker kennis te laten maken met onze nieuwste webbased ontwikkeling: Unit4 Multivers Management Monitor. De Unit4 Multivers Management Monitor is een handige tool waarmee u zonder direct in Unit4 Multivers Online te zitten op elk device inzicht heeft in diverse KPI’s zoals: omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren, bankgegevens. Tevens heeft u de mogelijkheid om direct vanuit de Unit4 Multivers Management Monitor betalingen te kunnen verrichten of facturen te versturen.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.