Unit4 Multivers (Accounting) Online voorzien van versie 10.8

vrijdag 02 oktober 2015


Op donderdagavond 1 oktober 2015 is Unit4 Multivers Online voorzien van versie 10.8.  In deze release zijn diverse nieuwe features toegevoegd die voort zijn gekomen uit wensen van bestaande klanten, waaronder:

- Permanence-boekingen zijn nu mogelijk in alle versies van Unit4 Multivers;

- In Unit4 Multivers XtraLarge is uitgebreide functionaliteit toegevoegd voor de facturering van projecten en het invoeren van projectmutaties. U kunt nu ook werken met projectoffertes;

- In Unit4 Multivers XtraLarge wordt nu ook bij assemblage de voorraad gereserveerd;

- In Unit4 Multivers XtraLarge kunt u ‘Document management’ ook toepassen vanuit ‘Betaalbaarstelling’ en ‘Rekeningkaartjes’;

- Diverse Changes opgelost;

- Achtergrond van de applicatie is voorzien van buttons naar 'HELP / Instructiefilms / Documentatie' zodat u altijd snel toegang hebt tot de meest actuele informatie en ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.