Belangrijk nieuws indien uw clienten inloggen in UNIT4 Multivers Online via uw eigen website

donderdag 21 november 2013


Vanaf (uiterlijk) 5 december 2013 wijzigt de URL van het inlogportaal voor UNIT4 Multivers Online:

Accountantskantoren en partners die het zogenoemde iFrame op hun website hebben staan, waarmee het mogelijk is om vanaf de eigen website direct in te loggen op de Online omgeving van UNIT4, dienen vanaf (uiterlijk) 5 december 2013 een nieuwe link te gebruiken. Vanaf deze datum zal de bestaande (oude) link niet meer werken. Reden hiervoor is dat het inlogdeel is voorzien van aangescherpte veiligheidsmaatregelen (Login Control).

De volgende URL dient in de iFrame code opgenomen te worden: https://loginportal.aspex.be/login.aspx?iframe=true&css=css/unit4.css&lang=nl 

Maakt u nog geen gebruik van de mogelijkheden van het iFrame? Door onderstaand stukje code op te nemen in uw website geeft u uw klanten de mogelijkheid om vanaf uw website in te loggen op de Online omgeving van UNIT4: 

<iframe width="100%" height="200" id="ContentPlaceHolderBlock1_ctl00_iFrameForm" src="https://loginportal.aspex.be/login.aspx?iframe=true&css=css/unit4.css&lang=nl" frameBorder="0">

De door UNIT4 gepubliceerde mededelingen kunnen middels een RSS feed ook op uw website geplaatst worden. De URL van deze RSS-feed is: https://online.unit4.nl/mededelingen.rss.ashx.

LET OP: De nieuwe URL is al in gebruik bij UNIT4. U kunt bovenstaande dus nu al uitvoeren. De oude link zal op donderdagavond 5 december 2013 uit de lucht gehaald worden. Het dus van belang hier tijdig, de juiste aandacht aan te geven. Het zou immers kunnen zijn dat uw cliĆ«nten vanaf 5 december 2013 ('s avonds) niet meer kunnen inloggen via uw website.

 

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.