Uw klantgegevens altijd en overal beschikbaar op uw iPhone of iPad - download de Unit4 Multivers CRM App uit de Apple Appstore

dinsdag 18 juni 2013


Uw klantgegevens altijd en overal beschikbaar op uw iPhone of iPad? Dat kan met de Unit4 Multivers CRM App:

De Unit4 Multivers CRM App geeft naast inzicht in uw klantgegevens, ook de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te maken, te bewerken en zelfs te verwijderen. Op een overzichtelijke manier vindt u naast de NAW en contact gegevens zoals telefoon, mobiel, e-mail en website gegevens ook een overzicht van openstaande posten, orders en offertes terug.

Daarnaast biedt de Unit4 Multivers CRM App de mogelijkheid om acties en notities aan te maken en te bewerken. De Unit4 Multivers CRM App laat zelfs op kaart de locatie van de geselecteerde klant zien en toont het de meest efficiƫnte route op basis van uw huidige locatie.

Vanuit de Unit4 Multivers CRM App is het bovendien mogelijk om direct uw klant een SMS te sturen, zijn website te bezoeken of een telefoongesprek te starten. Zo kunt u snel en gemakkelijk doorwerken; ook als u niet op kantoor aanwezig bent.

 

De App is te downloaden uit de Apple Appstore. Meer informatie en schermafdrukken vindt u op http://www.unit4multivers.nl/app.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.