UNIT4 Multivers IBAN Converter beschikbaar

vrijdag 14 december 2012


Vanaf vandaag, vrijdag 14 december 2012, is de UNIT4 Multivers IBAN Converter beschikbaar in UNIT4 Multivers Online. U krijgt na het inloggen in het portaal (https://online.unit4.nl) een extra icoon te zien voor de IBAN Converter, waarmee u hem kunt opstarten.

 

Kijk voordat u de UNIT4 Multivers IBAN Converter voor de eerste keer opstart, eerst onze instructiefilm, zodat u weet wat u kunt verwachten. U vindt de instructiefilm vanuit het portaal, op de pagina 'Instructiefilms'.

Daarnaast is er een handleiding geschreven voor de UNIT4 Multivers IBAN Converter en zijn de eerste vragen welke zijn binnen gekomen verzameld in het document 'Veel gestelde vragen'. U vindt beide documenten vanuit het portaal, op de pagina 'Documenten'.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.