SEPA: Over op IBAN - Bent u er klaar voor?

vrijdag 03 augustus 2012


SEPA: Over op IBAN - Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe helpt UNIT4 (Multivers) u hierbij? 

SEPA: u hebt er mogelijk al in meer of mindere mate iets over vernomen. Wat is het precies? Wat houdt het in voor consumenten en bedrijven en welke gevolgen heeft het voor administratieve processen en applicaties bijvoorbeeld.

Misvatting over SEPA

Een belangrijke misvatting ten aanzien van SEPA is dat de implementatie voornamelijk een IT vraagstuk is. Niets is minder waar; het is een organisatie vraagstuk waar de IT omgeving een onderdeel van uitmaakt. De implementatie van SEPA in uw organisatie gaat echter veel verder.

Om goed voorbereid de overstap op SEPA te kunnen maken, hebben wij een aantal zaken voor u op een rijtje gezet op de volgende website:

SEPA: Over op IBAN

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.