Update / onderhoud donderdagavond 16 februari 2012

vrijdag 10 februari 2012


Donderdagavond 16 februari 2012 wordt de laatst beschikbare update geinstalleerd van UNIT4 Accounting / Multivers in de Online omgeving. In deze versie zijn de volgende zaken aangepast:

* Deze versie voorziet in de juiste (gewijzigde) formaten voor BTW-aangiftes in Belgiƫ (die vanaf heden verplicht zijn).

* Tevens is het probleem met inlezen van BTL-91 bestanden in ABN AMRO Internetbankieren (wat speelt sinds de update van ABN AMRO) opgelost. Het betalingskenmerk wat UNIT4 Multivers opneemt in het BTL-91 bestand begint niet langer met een streepje (-) maar met U4.

De update zal uitgevoerd worden vanaf 18.00uur. De Online omgeving is vanaf dat tijdstip niet meer te benaderen. Tevens zal deze avond gebruikt worden voor overige onderhoudszaken, waardoor er de gehele avond niet gewerkt kan worden in UNIT4 Accounting / Multivers Online. Vrijdagochtend 17 februari 2012 kunt u vanaf 07.00uur weer gebruik maken van de applicatie.

Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.