Boekhoudkoppeling Rabobank - UNIT4 Multivers Online beschikbaar

donderdag 12 januari 2012


UNIT4 Multivers Online (alle versies behalve UNIT4 Multivers XS) heeft de mogelijkheid om het online boekhouden met UNIT4 Multivers Online te combineren met de online-dienst ‘Rabo Internetbankieren Professional’ van de Rabobank. Uw bankrekening wordt gekoppeld aan uw administratie in de online omgeving van UNIT4, de gegevens worden dagelijks up-to-date gehouden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de volledigheid of fouten in transacties. UNIT4 Multivers Online zorgt voor de ideale samenwerking tussen de Rabobank en uw boekhouding.

Vanuit UNIT4 Multivers Online kunt u tevens facturen betalen via de betaalbaarstelling en/of incasseren (alleen in UNIT4 Multivers XL, met gebruik van Incasso). De Clieop03 bestanden worden vanuit UNIT4 Multivers Online direct doorgestuurd naar ‘Rabo Internetbankieren Professional’, vanwaar u ze verder kunt verwerken, op de gebruikelijke manier, met uw bankpas.

Belangrijk: Aanmelden voor de boekhoudkoppeling gebeurt volledig vanuit uw ‘Rabo Internetbankieren Professional’. De koppeling met ‘Rabo Internetbankieren Professional’ kan alleen gelegd worden door de ‘eigenaar’ van de rekening, dus degene die de rekening heeft afgesloten en alleen als deze gebruik maakt van de ‘eigenaarspas’. U kunt de koppeling dus niet activeren als u alleen gemachtigd bent op de rekening.

Verder geldt dat als u betaalbaar stelt via de koppeling, het valideren van de ClieOp03 bestanden bij de Rabobank gedaan kan worden via de ‘eigenaarspas’ van de rekening, maar ook via een gebruikerspas met rechten op de ‘Betaalfunctionaliteit’.

Een volledige beschrijving van de aanmeldprocedure en de verdere werkwijze van de boekhoudkoppeling, vindt u in onderstaand document. Lees dit document eerst goed door, voordat u de aanmeldprocedure opstart:

Boekhoudkoppeling Rabobank - UNIT4 Multivers Online

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.