Algemene mededelingen

Huidige versies Online: Unit4 Multivers 10.6.0

Back-up: Elke nacht maakt Unit4 een back-up van uw administratie. In verband met het maken van deze back-up is het mogelijk dat de Online omgeving tussen 02:00 en 04:00 uur 's nachts niet bereikbaar is.

Onderhoud: Elke donderdagavond vindt er vanaf 18.00 uur onderhoud plaats aan de servers waarop Unit4 Multivers Online draait. U zult hier in de meeste gevallen niets van merken. Het kan echter voorkomen, dat u gevraagd wordt uit te loggen en opnieuw in te loggen, om verder te kunnen werken. Indien vooraf bekend is dat u hinder gaat ondervinden van de werkzaamheden, zullen wij dit aan u kenbaar maken, middels een aparte mededeling op deze website (zie kader 'mededelingen').

Unit4 Multivers Online voorzien van versie 10.6

Betaalbaarstelling facturen vanuit Unit4 Multivers: betaaldatum mogelijk per factuur

E-Facturatie mogelijk met Unit4 Multivers: naast PDF ook elektronische factuur in UBL 2.0

Uitbreiding e-mailfunctionaliteit Unit4 Multivers: alternatieve verzendadressen mogelijk

Eerste keer inloggen

Indien u voor de 1e keer inlogt, dient u eenmalig de benodigde bestanden te downloaden en te installeren om voortaan de verbinding tot stand te kunnen brengen tussen uw computer en Unit4 Accounting/Multivers Online. Klik hieronder op het logo van het besturingssysteem (operating system) wat op uw eigen computer draait om de juiste bestanden te downloaden en te installeren:  

Installatie UNIT4 Multivers Online onder Windows       Installatie UNIT4 Multivers Online onder MAC

PS: Linux wordt niet ondersteund 

Contact

Heeft u vragen over het inloggen in de portal of over het werken in Unit4 Multivers Online? Neem dan contact op met Unit4 Multivers Support:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze kennisdatabase raadplegen (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

https://my.unit4.com (= Selfservice)

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.