Algemene mededelingen

Huidige versies Online: Unit4 Multivers 10.7.0

Back-up: Elke nacht maakt Unit4 een back-up van uw administratie. In verband met het maken van deze back-up is het mogelijk dat de Online omgeving tussen 02:00 en 04:00 uur 's nachts niet bereikbaar is.

Onderhoud: Elke donderdagavond vindt er vanaf 18.00 uur onderhoud plaats aan de servers waarop Unit4 Multivers Online draait. U zult hier in de meeste gevallen niets van merken. Het kan echter voorkomen, dat u gevraagd wordt uit te loggen en opnieuw in te loggen, om verder te kunnen werken. Indien vooraf bekend is dat u hinder gaat ondervinden van de werkzaamheden, zullen wij dit aan u kenbaar maken, middels een aparte mededeling op deze website (zie kader 'mededelingen').

Bekijk de instructievideo's van Unit4 Multivers op ons eigen Youtube kanaal

Tips bij problemen met inloggen in Unit4 Multivers Online

Vrijdagavond 5 juni 2015: Applicatie vanaf 21.30uur niet beschikbaar

Eerste keer inloggen

Indien u voor de 1e keer inlogt, dient u eenmalig de benodigde bestanden te downloaden en te installeren om voortaan de verbinding tot stand te kunnen brengen tussen uw computer en Unit4 Accounting/Multivers Online. Klik hieronder op het logo van het besturingssysteem (operating system) wat op uw eigen computer draait om de juiste bestanden te downloaden en te installeren:  

Installatie UNIT4 Multivers Online onder Windows       Installatie UNIT4 Multivers Online onder MAC

PS: Linux wordt niet ondersteund 

Contact

Heeft u vragen over het inloggen in de portal of over het werken in Unit4 Multivers Online? Neem dan contact op met Unit4 Multivers Support:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze kennisdatabase raadplegen (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

https://my.unit4.com (= Selfservice)

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.