Actuele storingen Unit4 Multivers (Accounting) Online

Indien er een actuele storing bekend is inzake Unit4 Multivers (Accounting) Online, wordt daar op deze pagina melding van gemaakt. Zodra de storing verholpen is, wordt deze pagina hierop aangepast, zodat u weet dat u weer kunt inloggen en gebruik kunt maken van de applicatie.

Indien er geen actuele storing bekend is, probeert u dan eerst opnieuw in te loggen. Lukt dit niet, of blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact op met de afdeling Customer Support.

 

Momenteel zijn er geen storingen bekend.


16-11-2018
In verband met een verminderde performance van onze databaseservers, zijn er donderdagavond 15 november extra servers in gebruik genomen. De verwachting is, dat daarmee de performanceproblemen, zoals die de afgelopen dagen door een deel van onze klanten ervaren werden, tot het verleden behoren.Voor deze performanceproblemen bieden wij u onze excuses aan.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.