Actuele storingen Unit4 Multivers (Accounting) Online

Indien er een actuele storing bekend is inzake Unit4 Multivers (Accounting) Online, wordt daar op deze pagina melding van gemaakt. Zodra de storing verholpen is, wordt deze pagina hierop aangepast, zodat u weet dat u weer kunt inloggen en gebruik kunt maken van de applicatie.

Indien er geen actuele storing bekend is, probeert u dan eerst opnieuw in te loggen. Lukt dit niet, of blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact op met de afdeling Customer Support.

 

Er zijn op dit moment geen actuele storingen
******

NB: Recent zijn er diverse verstoringen geweest bij het werken in onze Online omgeving, zoals bijvoorbeeld afgelopen maandag. Op deze dag was er echter een algemene internetstoring in Nederland, bij diverse internetproviders, waardoor onze Online omgeving ook onbereikbaar was. Hier hadden wij dus geen enkele invloed op.

Het vermoeden bestaat echter ook, dat er een causaal verband is, tussen de door ons recent uitgevoerde onderhoudsaanpassingen en enkele verstoringen in onze Online omgeving, waarvoor onze excuses. Om dergelijke verstoringen tot een minimum te beperken, zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk terug te keren naar een stabiel werkende omgeving, zonder problemen. Om deze reden hebben wij per direct de “niet noodzakelijke onderhoudszaken” uitgesteld, tot nader order. Hiermee zullen wij dus ook het groter geheel aan onderhoud, zoals eerder aangekondigd, voorlopig uitstellen. Alle gecommuniceerde onderhoudsdata vervallen hiermee.

Zodra er onderhoud plaatsvindt, waar u als gebruiker hinder van kunt ondervinden, melden wij dit weer in https://online.unit4.nl zoals u van ons gewend bent.

Contact

Heeft u vragen over het werken in Unit4 Multivers Online? Raadpleeg dan de HELP of maak een incident aan via onze Selfservice website:

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

NB: Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor zowel de portal als voor Unit4 Multivers bij de hand, hier kan om gevraagd worden.

Tip: U kunt voor vragen over het werken in Unit4 Multivers ook onze instructiefilms bekijken (24 uur per dag, 7 dagen per week) op:

Instructievideo's Unit4 Multivers (Youtube)

Kijk voor meer informatie over online boekhouden op onze website.